06 52293055 info@mfacupunctuur.nl

Acupunctuur helpt bij de meest uiteenlopende klachten

9

Heeft u last van hormonale klachten?

Krijgt u rond de menstruatie last van bijvoorbeeld stemmingswisselingen, een opgeblazen gevoel of pijn? Of zorgt de overgang voor vervelende klachten?

9

Bent u vaak moe?

Mist u overdag de energie om alles te doen wat u wilt? Komt dit door een druk schema, stress of slecht slapen?

9

Heeft u last van pijnklachten?

Heeft u pijn in uw rug, schouders of ergens anders in het lichaam? Of heeft u regelmatig hoofdpijn met misschien zelfs migraine?

Van altijd vermoeid naar energieke twintiger

Na de hond uitgelaten en ontbeten te hebben was ik zo moe dat ik weer naar bed kon. Dat was niet normaal voor iemand van begin twintig. De huisarts kon niks vinden en wist ook geen oplossing.

Kortom: ik moest er maar mee leren leven….

Totdat een vriendin mij adviseerde om naar een acupuncturist te gaan, zij had daar zelf namelijk erg veel baat bij gehad. Met een combinatie van acupunctuurbehandelingen, aanpassingen in mijn voedingspatroon en kruidensupplementen, had ik binnen een paar weken weer genoeg energie om de dag door te komen zonder middagdutjes. Het kleine beetje wat ik door de behandelingen van de Chinese geneeskunde af wist fascineerde me en ik besloot er helemaal in te duiken door een acupunctuur opleiding te gaan volgen. Nog steeds laat ik me verwonderen door wat acupunctuur kan doen. Met dit vak ben je nooit uitgeleerd.

“Vanaf dat moment wist ik dat ik acupunctuur wilde studeren om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen”

‘Leer er maar mee leven’ is verleden tijd!

Acupunctuur fascineerde mij zo dat ik besloot een acupunctuur opleiding te volgen. Ik wil zo breed mogelijk geschoold zijn zodat ik de acupunctuur behandelingen aan kan vullen met voedingsadviezen en supplementen. Daarom heb ik gekozen voor een natuurgeneeskunde opleiding waarin al deze vakken aan bod kwamen. Zo kan ik mijn behandelingen helemaal afstemmen op en met de patiënt.

Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding ben ik voor stage in China geweest om te zien en te leren hoe de Traditionele Chinese geneeswijzen daar toegepast worden.

Om mijn behandelingen nog completer te maken heb ik in het najaar van 2017 de Lecher- antenne cursus bij de Healthcare-Academy Den Hoek gevolgd. Met behulp van de Lecher-antenne is het mogelijk de diagnose te verfijnen en te meten welke voedingsmiddelen of supplementen een gunstige invloed hebben op de patiënt.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan direct contact op!

Blijf niet doorlopen met uw klachten

Veel mensen hebben wel eens gehoord van acupunctuur maar hebben nog nooit een behandeling ondergaan. Vaak zijn ze een beetje sceptisch, zonder goed te weten wat een acupunctuur behandeling precies inhoudt. Tijdens de eerste behandeling zal ik daarom de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden en uit te leggen wat acupunctuur is en wat ik tijdens de behandeling ga doen. Om te beginnen zal ik u een aantal vragen stellen over de klachten waarmee u komt en over uw gesteldheid in het algemeen, Met acupunctuur behandelen we de gehele persoon dus alle informatie is van belang, ook informatie die niks met de klachten te maken lijkt te hebben. Na dit vraaggesprek zal ik u doormeten met de Lecher-antenne, een instrument waarmee ik uw energiehuishouding kan meten. Aan de hand van de meting en het vraaggesprek zal ik met u bespreken hoe het ideale behandeltraject er uit ziet en maken we samen een behandelplan. Daarna behandel ik met acupunctuur en tijdens deze behandeling kan ik meten of er supplementen ter ondersteuning aan te raden zijn.

De eerste behandeling duurt ongeveer 75 minuten, bij de vervolgbehandelingen moet u rekenen op ongeveer 45 minuten.

Bent u geïnteresseerd maar bang voor naalden?

De eerste keer vindt bijna iedereen het spannend om geprikt te worden. Bij naalden denken we algauw aan de dikke injectie naalden die we van het ziekenhuis en de huisarts kennen. De naalden die in de acupunctuur gebruikt worden zijn vele malen dunner en worden door de meeste patiënten bijna niet gevoeld. Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van Japanse acupunctuur naalden die nog dunner en korter zijn dan de Chinese acupunctuur naalden. Ook kan ik in veel gevallen behandelen zonder gebruik te maken van naalden. Acupressuur, moxa en acupunctuur creme zijn methoden waarbij geen gebruik wordt gemaakt van naalden. Laat uw angst voor naalden u er niet van weerhouden een behandeling te nemen!

Tarieven:

9

Eerste consult met behandeling: €60,-

Deze duurt ongeveer 75 minuten.

9

Vervolgbehandelingen: €50,-

Deze duren tussen de 45 en 60 minuten.

Wanneer u de afspraak meer dan 24 uur van tevoren annuleert, dan bent u het gevraagde tarief niet verschuldigd. 

Wilt u ervaren wat acupunctuur voor u kan doen?

Maak direct een afspraak!

Praktijkgegevens:

Acupunctuurpraktijk Marloes Fransen

Dodaarsweg 30   
3897 LP Zeewolde

info@mfacupunctuur.nl
06 52293055

Kvk nummer: 71765611

 

 

Openingstijden op afspraak:               

Maandag: 13.00 tot 18.00                            
Dinsdag: 13.00 tot 18.00
Woensdag 13.00 tot 20.00
Donderdag: 13.00 tot 20.00
Vrijdag 13.00 tot 17.00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Andere tijden in overleg

Acupunctuurpraktijk Marloes Fransen